Tuesday, October 18, 2011

selamat kembali hobiku!


Alhamdulillah...nasib baik tak teruk damage yang ak buat disebabkan oleh ingat sangat tukar wajah baru blog Ms. Dot ni.

tanya sket...ok tak blog berwajah baru ni???

oopps,,,(takpelah, kali ni,,sekali lagi tulisan dlm bahasa Melayu)

dan,sekarang, Ms. Dot tengah kesejukan..maklumalah, hari hujan sejak pagi tadi..tau kenapa?
sebab semalam, desas desus mengatakan ada pembunuhan berlaku di bandar KB.. so, apa kaitannya dgn hujan? hmmm...

as to wash away the blood stains....maybe....


so, sekarang nak coret2 mengenai hobi lama yang bertunas kembali...
hobi lama??
dulu, hobiku, membuat penanda buku...tau kenapa?

saja2,,takda kerja..

banyak dulu Ms. Dot buat,, tapi...dulu la...sekarang ntah ke mana perginya semua...

dan sekarang, hobi itu, bertunas kembali..bersama dengan minat membaca yang entah sejak bila menjengah ke muka pintu hati Ms. Dot..bagus kan??

mungkin sebab tu kot, in conjunction with the reading enthusiasm, ade la agenda lainnya iaitu penanda buku...

ekceli jugak, sebab kene tegur dengan adik rumet,,bila mana Ms. Dot menjadikan garfu sebagai penanda buku, tak kurang juga dengan pengepit baju kat ampaian...sume tibai je...:) selagi tak hilang muka surat bacaan yang memerlukan Ms. Dot untuk mengulang baca...pheww...

okay,,,nak tido pulak lah...

p/s: encik yang sdg memesin rumput,, kasihan anda
berkhidmat dalam kehujanan....silalah berhenti,,lagipun, Ms. DOt nak tido ni..)


kompem ni bukan Ms. Dot yg buat...



geli betul membahasakan diri sbg Ms. Dot kan???

...yucks!

3 comments:

  1. euwww...
    geli lah ms dot..kuang3
    btw, buatkan penanda buku 1..

    ReplyDelete
  2. fuyoo!! epadzz komen!!!

    anis,,geli kan?? geli3..

    ReplyDelete