Wednesday, September 18, 2013

it's over!

sob, sob, sob...huwaaaa!! haha!!
yeahoo! yeabedabedooo!!!!!

habeh dah observation dengan penuh kesukaran dan segala keterlewatan,, ahh,lega, akhirnya baru aku tahu bahawasanya, nyamuk gigit memang menggatalkan~ haha,,dah kemaruk sangat setiap hari duk buat RPH smpai nyamuk gigit pun tak sedar kan,, (okay, over-exaggeration)... dan keesokan harinya, aku nekad takkan buat RPH!

cis punye cikgu! baru praktikum dah malas2... hadeh,, habeh dah kot topik nak ngaja, esok ingat nak buat pot luck, tapi disebabkan tadi, takde student pun yang buat muke nak dengar kat dalam kelas, ha,,lantak, takde pot luck mo luck nyerlaaa...

pamit sama budak2 4 beradik tadi buat aku hampir gugurkan beberapa tetes air mata kebumi... ah! sungguh, bila hati dah sayang, bila rindu mula bertamu, ingatan jadi tak tentu, bayang jadi nyata, terang jadi suram...wah! pandai dah!

the point is, memang harini hepi gile!


Kaalu yang dah mati....(ni last topik aku ajar)
haha, rupe2 nye A.Samad Said tu, trio dalam Bujang Lapok...
cis! hailaa budak2...
cobaan~



perasaan macam nak gi pantai, cakap dengan ombak, aku dah habeh praktikum!

p/s: aku harap aku tak nangeh esok, dan takde budak yang akan tahan kereta esok~


2 comments:

  1. aku dapat bayangkan style ko buat macam mr kacang tu huahuahua

    ReplyDelete