Monday, December 6, 2010

pocoyo n nani poyo??

besar punyer!!

comeynyer!!!!
asalnya gmba ni bleh gerak...hihi

pocoyo pun pande men leptop?


sebab die slalu happy..



aku suke tengok citer POCOYO!

ntah pape kan?

peduli ape ak org nak kata ape pun,, ikut suke akulaa....

ak tgh ade mslh besow giler babeng ni...
tak taula apekeheinyer,,sbb ak ni,,pelupa,,cuai betul!

igt tak post ak psl g jmpe doktor gigi gune lesen tuh?
hoho,, ak igtkan abih kat situ da...tapi,,,,
ade lg!

ak nak kuar duit,,tak lepas,,
ak nak test moto,,tak lepas,,

so,, penyelesaiannya,,,

aku kene balik kelantan smula nak amik kad pengenalan tuh before the real waktu balik habis cuti!!!
taik kucing betul!!!!

so,,,,bia ah ak ngan labuku,, ak taknk susahkan parents ak,,,
ak akn kene pegi sniri...
bia ah....
ak susah takpe,,jgn ibu ayah aku susah,,


p/s: sumpah tak tinggal dah pasni!!!
tobaaat!!!

4 comments:

  1. oit...nk g klantan ke?
    singgh la cni dlu...leh g sesame..hehe

    ReplyDelete
  2. nak gi sungguh??? haha,,boleh2...kau tak risau pulak kepitihan kau??

    ReplyDelete
  3. x..aku kaye ni...hahahaha
    kalo ko snggp bli 2 tiket ke trg n kelantan aku ok je..
    aku satu je..hohoho

    ReplyDelete